Even voorstellen

He, ik ben Pascalle van Oerle-Rekko. Getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Na allerlei vage klachten was er bij mij Fibromyalgie geconstateerd, daarna kreeg ik er ook een schildklieraandoening, Hashimoto, erbij. Met de bijbehorende klachten zoals vermoeiheid, watten in je hoofd, pijn in gewrichten en spieren enz. Nu weet ik dat het ene bij het andere hoort. Toen kwam het besef van wat ik er zelf aan kan doen dmv gezond leven en eten maar wat is dat nu?. Na zoektocht heb ik Hogere Medisch Basiskennis gevolgd. Daarna Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur en een stapje hoger gegaan ook nog de opleiding Epigenetische Orthomoleculair Therapeut.  Uit ervaring weet ik welke positieve invloed voeding kan hebben en samen kunnen we kijken wat nu bij jou past en effectief is voor jou aandoeningen en klachten. Want slecht slapen, altijd moe zijn, vage klachten is niet iets wat er bij hoort of vanzelf sprekend is......

Werkwijze

Vooraf aan het eerste consult krijg je een anamnese formulier en voedseldagboek toegestuurd die je zo volledig mogelijk invult en retourneert minimaal 2 dagen voor het consult. Hierdoor kan ik gerichter te werk gaan en de juiste gegevens nog vragen cq aanvullen. Het  voedseldagboek vult u gedurende 4 dagen in en ook minimaal 2 dagen voor het consult retourneert. Hierbij krijgen we nog een completer plaatje. Mocht tijdens het consult blijken dat we nog meer gegevens nodig hebben kunnen we samen beslissen om een EMB , Energetisch Morfologische Bloedtest, doen om een duidelijk beeld te krijgen van waar zitten nu de problemen.
Blijf niet met u klachten zoals moeiheid, Hoofdpijn, Hormoonproblemen, eczeem, gejaagdheid, allerlei vage klachten. We kunnen er samen iets aan doen op en natuurlijke manier.


Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk, tevens is er een wachtruimte aanwezig.